Yrityksille

Kunnossapidon paalupaikka

Toimintamme kivijalkana on aina ollut joustava palvelu,
ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta, laadukkaat tuotteet sekä kattava varasto.

Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. seuraavat teollisuuden tuoteryhmät: Automaatiotuotteet, pienlogiikat, pienjännitekojeet, moottorit ja taajuusmuuttajat. Kenttälaitteet, lämpötila-anturit ja -lähettimet, riviliittimet ja interface-tuotteet, kytkimet, mittalaitteet ja lämpökamerat jne.

Valmistuksemme tuottaa seuraavat palvelut: Lämpötila-anturivalmistus, keskusvalmistus, kaiverruspalvelut ja riviliitinmerkinnät, moottoreiden rakennemuutokset, erikoiskaapelit jne.

Valaistuksen energiakartoitukset

Valaistuksen energiakartoituksessa käydään läpi nykytila sekä hyvät puolet ja puutteet. Lähtötilanteesta muodostetaan kokonaiskuva, jossa käydään läpi käytetyt valaisimet ja valonlähteet. Kiinteistön energiankulutus valaistuksen osalta lasketaan tarkasti ja arvioidaan valaistuksen tuottaman lämpöenergian vaikutusta mm jäähdytysenergian käyttöön. Asiakkaan toivomuksesta toteutetaan myös lämpökamerakuvaus. Lämpökamerakuvauksella saadaan esiin myös mahdolliset valaisimien ja sähkökeskusten ylikuormitukset, jotka voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa tulipalon.

Kuva: Voikkaan Apteekki, Kouvola, projektitoimitus 2016

Lisätietoja valaistuksen energiakartoituksista: Niina Koivikko p.040-7288 370 niina.koivikko@pkst.fi

Valaistussuunnitelmat

Valaistussuunnitelmat toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Seuraamme tiiviisti alamme kehitystä ja valaistussuunnittelussa otamme aina huomioon saatavilla olevat valaisinmalit, sekä vertailemme toimittajiemme tuotteita, jotta löydämme asiakkaalle kokonaisedullisimman ratkaisun. Pyrimme aina löytämään käyttökohteeseen energiatehokkaan ja pitkäikäisen ratkaisun. Valaistussuunnittelussa käytämme valaisinvalmistajista riippumatonta DIALux-valaistussuunnitteluohjelmaa.

Lisätietoja valaistussuunnittelusta: Miia Witting p. 040-724 2000 miia.witting@pkst.fi

LED-Valaisimet ja valonlähteet

Varastoimme erikoispolttimoita niin teollisuuden tarpeisiin kuin esimerkiksi katuvalaistukseen. Yhä kasvavissa määrin vanhoja polttimotyyppejä on korvattu LED-korvauspolttimoilla, joita löytyy miltei jokaisen vanhan polttimon tilalle. Seuraamme kehitystä tiiviisti ja uudistamme varastoamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Usein valaisin on jo elinkaarensa päässä, eikä korvauspolttimoon investoiminen kannata. Vanhoja elohopea- sekä monimetallisäteilijöitä korvataankin mutkattomasti LED-syväsäteilijöillä ja vanhoja loisteputkivalaismia kestävillä LED-korvausvalaisimilla.

Lisätietoja korvauspolttimoista- ja valaisimista: Niina Koivikko p. 040-728 8370 niina.koivikko@pkst.fi sekä Miia Witting p.040-724 2000 miia.witting@pkst.fi