ProFile-valaisimet ovat pienikokoisia.

Yksilöllisesti valmistettu ProFile on moderni valaistusratkaisu, joka antaa valoa juuri sinne minne haluat.

Valaisimet toimivat led-tekniikalla ja ovat pitkäikäisiä, laadukkaita sekä säästävät energiaa. Runko- ja kansiprofiilin muoto ovat valittavissa käyttökohteen mukaan, kuten myös valonväri.

Suunnittelussa on huomioitu valaisimessa syntyvän lämmön hallinta, joka pidentää valaisimen käyttöikää ja tekee siitä turvallisen. ProFile-valaisimet valmistetaan Suomessa ja niillä on 3 vuoden takuu. Valaisimet toimitetaan asennusvalmiina sisältäen tarvittavat varusteet, kuten kiinnikkeet.

Lisävarusteena saatavana kosketuskatkaisin/himmennin

Käyttökohteita kotona ovat muun muassa: keittiöiden välitilat, myös astiankuivauskaapin alle, epäsuora valaistus kaapistojen päälle, sokkelivalot, tasojen ja hyllyjen valaistusratkaisut, verhovalot, työpisteiden valaistukset, kylpyhuoneet.

ProFile sopii myös toimistoihin, julkisiin tiloihin, teollisuuteen sekä työkoneisiin ja ajoneuvoihin. Toisin sanoen kaikkialle, missä tarvitset valoa!

ProFile-valaisimet valmistetaan määrämittaan, tilan ja käyttötarpeen mukaisesti. Kun tila ja mitat ovat selvillä, voidaan katsoa mikä profiilimalleista ja valon väreistä soveltuu parhaiten kohteeseen, sekä kartoittaa mahdollisten lisävarusteiden tarve.

Lisävarusteina on saatavana muun muassa kosketushimmennin/kytkin, liiketunnistin sekä langaton ohjaus.

ProFile- valaisimet uudiskohteessa, suora ja epäsuora valaistus.

ProFile-valaisin saneerauskohteessa

ProFile-valaisin ripustettuna vaijereilla pöydän päällä.

ProFile-valaisin kodinhoitohuoneessa. Saneerauskohde.