Lämpötila-anturit

Teollisuudessa prosessin valvonta tarvitsee usein lämpötilan mittausta ja säätöä, käytettäviltä komponenteilta vaaditaan kestävyyttä, tarkkuutta ja luotettavuutta. Kaikki nämä kriteerit täyttyvät valikoimaamme kuuluvien tuotteiden osalta. Pystymme tarjoamaan asiakkaalle juuri oikeanlaisen mittauksen paikkaan kuin paikkaan!

Varastoimme kattavasti vakiomittaisia PT100-antureita, suojataskuja ja anturikomponentteja, omassa verstaassa pystymme tekemään mineraalieristeisiä antureita 1,5mm halkaisijasta ylöspäin, sekä  lisäksi keraamiset, korkean lämpötilan anturit kuuluvat valmistusohjelmaamme.

Lämpötilalähettimet saat meiltä valmiiksi viritettynä tai ohjelmoituna. Lähetinvalikoimamme sisältää analogiset siltaviritteiset, ohjelmoitavat kaksijohdinlähettimet joko koppaan tai keskukseen asennettavana, HART-protokollalla tai ilman.

Edustamamme toimittajat kuuluvat kaikki tunnettuihin, laadukkaista tuotteistaan tuttujen valmistajien kärkikaartiin. Jos Krohne Inor tai SAB kilistävät kelloa, ota yhteyttä meihin !

Lisätietoa lämpötilanmittauksesta, anturivalmistuksesta ja tuotteista:

p.05-744 2214/ mika.toivonen(at)pkst.fi  tai  anturipaja(at)pkst.fi