Ajankohtaista

PKST 2021 Seinäkalenteri on ilmestynyt!

Voit noutaa omasi veloituksetta myymälöistämme:

Kouvolassa: Savonkatu 20

Lappeenrannassa: Marjankatu 1

Voit myös tilata kalenterin suoraan kotiin tai työpaikalle PKST Verkkokaupasta, sähköpostitse pkst@pkst.fi tai soittamalla 05-744 220.

Kalentereita rajoitettu erä!

Muuttuneet aukioloajat LAPPEENRANTA 31.3.2020 lähtien, voimassa toistaiseksi:

Ma suljettu, Ti 9-15, Ke suljettu, To 9-15, Pe-Su suljettu.

Kouvolan liike on auki normaalisti ja palvelemme Kouvolan päästä parhaamme mukaan puhelimitse 05-744 220 ja sähköpostitse pkst@pkst.fi. Kiitämme ymmärryksestä ja toivomme, että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian.

Normaalista poikkeava tilanne näkyy myös meillä, muun muassa toimituskatkoksina, saatavuus ongelmina ja viivästyksinä.

Toimitamme kuitenkin varastostamme heti löytyvät tuotteet ympäri Suomen ja tilaukset voi tehdä verkkokaupan kautta (rajoitettu valikoima), sähköpostitse pkst@pkst.fi tai puhelimitse 05-744 220.

Teollisuuden asiakkaille aukioloaikamme ulkopuolella toimii päivystysnumerot, joista saa nopeasti varaosa-apua ympäri vuorokauden (hälytyslisä 150,00 eur alv 0%).

ImpulseCheck - Sähköverkon ylijännitteiden valvontajärjestelmä

ImpulseCheck on Phoenix Contactin lanseeraama sähköverkon ylijännitteiden valvontajärjestelmä, jolla sähköverkon ylijännitetapahtumat ja ylijännitesuojiin kohdistuva rasitus saadaan reaaliaikaisen valvonnan piiriin. Järjestelmä mittaa virta-alueella 100A - 40 000A tapahtuvia transientteja ja tallentaa tiedot ylijännitetapahtumista reaaliaikaisena pilvipalveluun.

Voit tilata hälytyksen poikkeustapahtumista, ennakoida ylijännitesuojien vaihtotarvetta tai tarkastella sähköjärjestelmään ajan saatossa kohdistuneita transientteja.

Ennakoi ja ehkäise, helpota kunnossapitoa!

Ulkovalaistus kuntoon piharemontin yhteydessä

Moni mieltää ulkovalaistuksen uusimisen loppukesän hommiksi, kun illat alkavat pimentyä. Kuitenkin kevään korvilla pihaa mylläätään ja rakennetaan uutta terassia, puuvajaa, laituria, patiota, kukkapenkkejä joten valaistuksen päivittäminen tai lisääminen on luonnollinen osa urakkaa ja kivuton, kun piha on jo muutenkin myllätty.

Meiltä löydät kattavan valikoiman ulkovalaisimia, pylväitä, seinävalaisimia, korostusvalaisimia, terassivalaisimia jne kuten myös pihapistorasiat.

Tervetuloa Savonkadulle Kouvolaan ja Marjankadulle Lappeenrantaan! Osa valikoimasta tilattavissa myös PKST Verkkokaupasta.

INOR Goes Wireless - uusi tapa ohjelmoida ja valvoa lähettimiä

KROHNE INORilta on tullut täysin uusi tapa lähettimen ohjelmointiin ja valvontaan. Yhdistä älypuhelin / tabletti lähettimeen NFC® *:n tai Bluetooth®:n kautta ja ohjelmoi se uuden INOR Connect -sovelluksen kautta täysin
ilman apujännitettä ja kaapeleita. Langattoman tiedonsiirron ansiosta lähetin voi olla asennettuna prosessiin. Lähettimen ohjelmointi ole koskaan ollut helpompaa!