Ajankohtaista

Olemme mukana Asuntomessuilla Kouvolassa 11.7-12.8.2019!

PKST suunnitteli ja toimitti valaistustuotteet ja sähkötarvikkeet Taidekoti-kohteeseen. Kohteen blogia pääset lukemaan tästä.

Lisäksi tuotteita on nähtävissä Kymenlaakson Sähkön osastolla ja PKST:n edustaja on tavattavissa osastolla tiistaina 23.07.19 klo 12-16 sekä 25.07.19 klo 12-16.


Messuilla olevat tuotteet on tilattavissa PKST Verkkokaupasta 12.8.2019 saakka messutarjoushintaan! Klikkaa verkkokauppaan tästä.

ImpulseCheck - Sähköverkon ylijännitteiden valvontajärjestelmä

ImpulseCheck on Phoenix Contactin lanseeraama sähköverkon ylijännitteiden valvontajärjestelmä, jolla sähköverkon ylijännitetapahtumat ja ylijännitesuojiin kohdistuva rasitus saadaan reaaliaikaisen valvonnan piiriin. Järjestelmä mittaa virta-alueella 100A - 40 000A tapahtuvia transientteja ja tallentaa tiedot ylijännitetapahtumista reaaliaikaisena pilvipalveluun.

Voit tilata hälytyksen poikkeustapahtumista, ennakoida ylijännitesuojien vaihtotarvetta tai tarkastella sähköjärjestelmään ajan saatossa kohdistuneita transientteja.

Ennakoi ja ehkäise, helpota kunnossapitoa!

Ulkovalaistus kuntoon piharemontin yhteydessä

Moni mieltää ulkovalaistuksen uusimisen loppukesän hommiksi, kun illat alkavat pimentyä. Kuitenkin kevään korvilla pihaa mylläätään ja rakennetaan uutta terassia, puuvajaa, laituria, patiota, kukkapenkkejä joten valaistuksen päivittäminen tai lisääminen on luonnollinen osa urakkaa ja kivuton, kun piha on jo muutenkin myllätty.

Meiltä löydät kattavan valikoiman ulkovalaisimia, pylväitä, seinävalaisimia, korostusvalaisimia, terassivalaisimia jne kuten myös pihapistorasiat.

Tervetuloa Savonkadulle Kouvolaan ja Marjankadulle Lappeenrantaan!Osa valikoimasta tilattavissa myös PKST Verkkokaupasta

KOUVOLA: Savonkatu 20, ark. 7-17, la 9-13, su sulj.
LAPPEENRANTA: Marjankatu 1, ark. 8-16, la-su sulj.
p. 05-744 220 pkst@pkst.fi

INOR Goes Wireless - uusi tapa ohjelmoida ja valvoa lähettimiä

KROHNE INORilta on tullut täysin uusi tapa lähettimen ohjelmointiin ja valvontaan. Yhdistä älypuhelin / tabletti lähettimeen NFC® *:n tai Bluetooth®:n kautta ja ohjelmoi se uuden INOR Connect -sovelluksen kautta täysin
ilman apujännitettä ja kaapeleita. Langattoman tiedonsiirron ansiosta lähetin voi olla asennettuna prosessiin. Lähettimen ohjelmointi ole koskaan ollut helpompaa!